Interviews met burgercommissieleden

Een lijst met alle burgercommissieleden is te raadplegen via de website meierijstad.bestuurlijkeinformatie.nl

 • Alda Gloudemans - HIER

  Sinds april 2020 is Alda Gloudemans burgercommissielid namens HIER. Ze is gehuwd, heeft een kind en een kleinkind. Alda woont in Zijtaart en heeft ruime ervaring in de politiek.

 • Dylan Kuijs, Lokaal Meierijstad

  In 2021 is Dylan Kuijs uit Sint-Oedenrode benoemd als burgercommissielid namens Lijst Blanco. In verband met de opheffing van deze partij heeft hij zich, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing, aangesloten bij Lokaal Meierijstad.

 • Erik de Vries - HIER

  Erik de Vries bij het prachtige gerestaureerde klooster met gymzaal, basisschool en dorpshuis. ‘Dit gebouw versterkt de gezelligheid, saamhorigheid en uitstraling van Zijtaart.’

 • Lambèr Gevers - Hart

  Lambèr Gevers uit Schijndel is getrouwd en vader van 3 kinderen. Hij was van 2014-2022 raadslid en zat sinds 2017 namens Hart in de gemeenteraad van Meierijstad. Sinds maart 2022 is Lambèr burgercommissielid. Hij typeert zichzelf als iemand die meedenkt en concessies doet waar mogelijk. Hij schroomt niet om de grenzen op te zoeken om een standpunt kracht bij te zetten.

 • Piet Klaasen - VVD

  Piet Klaasen bij de Hooibrug aan De Dommel in Sint-Oedenrode. De brug is mede door buurtschap Oud-Rijsingen gerealiseerd en zorgt voor de verbinding van wandel- en kunstroutes door het prachtige achterland.

 • Pieter Siroen - Democraten 66

  Pieter Siroen bij Scouting Schijndel. ‘Scouting geeft mij veel energie en heeft mij zoveel gebracht!’