VOLOP Meierijstad

VOLOP Meierijstad is een nieuw project van de Gemeente Meierijstad en het centrummanagement in samenwerking met VOLOP Brabant. VOLOP Meierijstad biedt lokale initiatieven op het gebied van kunst en cultuur, maatschappij en startende ondernemers met innovatieve concepten een podium in leegstaande panden in onze centra. De afgelopen jaren neemt de leegstand in centra toe en dit zorgt helaas voor een ander beeld van het centrum. Met VOLOP Meierijstad buigen we deze leegstand om naar kansen en maken we onze lokale initiatieven zichtbaar!

Hoe gaan wij dit doen?

VOLOP Meierijstad is op zoek naar mensen met unieke concepten. Deze concepten zijn maatschappelijk verantwoord, lokaal of cultureel. Maar het kan ook een vernieuwend concept zijn van een startende ondernemer.
VOLOP Meierijstad geeft hen de kans hun concept uit te proberen en door te ontwikkelen. En hiermee krijgen onze centra verrassende invullingen die zorgen voor reuring en beleving.

VOLOP Meierijstad brengt pandeigenaren en initiatiefnemers bij elkaar en zoekt gezamenlijk naar een overeenkomst waar alle partijen baat bij hebben. Een aantrekkelijk centrum is belangrijk voor alle partijen; Meer bezoekers in het centrum zorgt voor meer klanten voor winkeliers en consumenten voor horeca zaken, panden verloederen niet en inwoners gaan met veel plezier naar hun centrum. Daarnaast geven deze lokale initiatieven een eigen gezicht aan onze centra!

Voel jij je aangesproken of heb jij een leuk en uniek idee? Neem gerust contact op met projectleidster Donna van den Bosch, e-mail: donna@volopmeierijstad.nl

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.volopmeierijstad.nl.