Anne - Mieke Post - Smetsers

Mijn huwelijkstoespraak kan ik eventueel ook (gedeeltelijk) in het Engels, Frans of Duits houden.

Anne - Mieke Post - Smetsers Wat een fijn vooruitzicht is het als jullie binnenkort officieel het ja-woord aan elkaar gaan geven! Ik ben één van de trouwambtenaren bij de Gemeente Meierijstad en ik vind het een groot voorrecht dat ik huwelijken mag voltrekken en partnerschappen mag registreren!

Voorheen was ik werkzaam als lerares Frans, maar sinds 2003 zorg ik “voor een persoonlijke noot in zang en woord” bij allerlei gebeurtenissen.

In de loop der jaren heb ik als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand heel veel bijzondere ceremonies mee mogen maken, van mensen die ik tot dan toe nog niet kende, maar ook van oud-leerlingen, familieleden, vrienden, van piepjonge tot wat oudere mensen, geliefden aan het begin van hun leven en soms ook heel kort voor de dood van één van beiden. En elke keer weer probeerde ik te zorgen voor een ontspannen sfeer, afwisseling tussen diepgang en humor, maar ook de nodige warmte.

De huwelijken in 2008 en 2016 van onze twee dochters vormden twee prachtige hoogtepunten en het leuke is dat daaruit ook weer andere huwelijksopdrachten voor mij zijn voortgekomen! Zelfs van onze kleinzoon van 8 jaar!

Mijn huwelijkstoespraak kan ik eventueel ook (gedeeltelijk) in het Engels, Frans of Duits houden.  Ik kijk er naar uit om samen met jullie een persoonlijke kleur te geven aan één van de mooiste dagen van jullie leven!