Harrie Verwegen

Zoeken naar de goede woorden die passen bij jullie wensen, streven naar een ontspannen sfeer die je op je gemak doet zijn maar die ook recht doet aan de belangrijkheid van de belofte die je naar elkaar uitspreekt.

Harrie VerwegenIn Veghel ben ik geboren en getogen, alleen voor mijn studie theologie heb ik een aantal jaren in Tilburg gewoond waar ik mijn vrouw Gina heb leren kennen. Samen hebben we 4 kinderen gekregen en 2 daarvan heb ik in 2010 als buitengewoon ambtenaar mogen trouwen. Een geweldige ervaring en gelukkig niet alleen voor mij lieten de twee nieuwbakken echtparen me weten! Toen daarna een zoon van goede vrienden en zijn vriendin vroegen of ik hun trouwambtenaar wilde zijn zag ik dat als een uitdaging: ervoor zorgen dat zij hun huwelijksvoltrekking als iets heel persoonlijks zouden ervaren, net als mijn eigen kinderen dat hadden gedaan.

En dat wil ik proberen als jullie trouwambtenaar, zoeken naar de goede woorden die passen bij jullie wensen, streven naar een ontspannen sfeer die je op je gemak doet zijn maar die ook recht doet aan de belangrijkheid van de belofte die je naar elkaar uitspreekt. Daarom kom ik eerst bij je op bezoek, om je te leren kennen en te horen wat jullie zouden willen en waaraan ik moet denken, om er zo samen jullie moment van te maken. Het is ten slotte jullie huwelijk of partnerregistratie!

Ondertussen heb ik sinds 2010 tientallen huwelijken mogen sluiten. Hele verschillende bruidsparen, jonge mensen maar ook leeftijdgenoten, sommigen met een andere culturele achtergrond; daarbij opvallend vaak oud-leerlingen! En dat beschouw ik als een groot compliment, zij kennen me tenslotte al en vragen me toch (of juist daarom?).

Succes met alle voorbereidingen die zo’n belangrijke dag vraagt en natuurlijk alvast een hele fijne dag gewenst.