Kavels in de verkoop voor plan de Bolst in Erp

In plan De Bolst in Erp komen 9 gemeentelijke kavels te koop. De kavels zijn bedoeld voor de bouw van vijf vrijstaande en vier twee-onder-een-kap woningen. Inschrijving hiervoor is mogelijk van 10 maart tot en met 24 maart 2022.

Spelregels

De spelregels voor de uitgifte van de kavels is te vinden vanaf 10 maart op www.meierijstad.nl/debolst. Hier staat uitgelegd hoe geïnteresseerden zich voor een kavel kunnen inschrijven en op welke manier de kavels worden verloot. Ook zijn hier het verkavelingsplan, het inschrijfformulier, de grootte van de kavels en de grondprijzen terug te vinden.

Naast zelfbouw ook koop-of huurwoningen

Voor geïnteresseerden die niet zelf willen bouwen en wel op zoek zijn naar een nieuwe koopwoning, gaan vanaf 18 maart diverse koopwoningen in presale via VOF De Bolst. Meer informatie hierover is te vinden op www.debolst.nl. Ook worden er in De Bolst sociale huurwoningen gerealiseerd. Kijk daarvoor op www.areawonen.nl/projecten/de-bolst-erp/.

Woningen in de Bolst

Woonwijk de Bolst, aan de noordrand van Erp, is riant van opzet met veel groen en met voorzieningen op fietsafstand. Na een succesvolle realisatie de eerste twee fases worden nu de volgende fases ontwikkeld. Wethouder Jan Goijaarts: “Om een aantrekkelijk woonklimaat te bieden voor iedereen werken we er In Meierijstad hard aan om tot de gewenste woningbouwontwikkeling te komen. We streven naar een gevarieerd woningaanbod om ruimte en kansen te bieden aan alle bevolkingsgroepen en leefstijlen. Plan De Bolst is daar een mooie, passende aanvulling op.”

Kaveloverzicht