Denk en praat mee over de volgende fase van nieuwbouwwijk de Bolst in Erp

Gemeente Meierijstad is bezig met het ontwikkelen van de nieuwbouwwijk De Bolst in Erp. De ontwikkeling van de woonwijk verloopt per fase. De schets voor fase 5 en de eerste denkrichting voor de invulling van De Bolst Noord zijn nu in concept klaar.  Op 19 april 2022 is er een eerste bijeenkomst hierover geweest. De reacties worden momenteel geïnventariseerd. Ook wordt er bekeken welke ideeën tot uitwerking in het plan kunnen leiden.

Bewonersavond 24 mei 2022 

Op 24 mei is er een tweede bewonersavond voor De Bolst. Deze avond is voor mensen die er op 19 april niet bij konden zijn. Ook gaan we die avond graag met u van gedachte wisselen over het mogelijk realiseren van tiny houses in De Bolst Noord. U bent van harte welkom om uzelf te laten informeren en, samen met ons, van gedachten te wisselen over de voorliggende schetsen. Dat zijn nog geen vastgestelde schetsen, maar juist bedoeld als praatplaatje.  

Locatie bijeenkomst: gemeentehuis van Meierijstad, Stadhuisplein 1 in Veghel.

Aanmelden 

De aanmelding is op dit moment gesloten. Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u toch aanwezig zijn? Stuur een mail naar debolst@meierijstad.nl en wij kijken of we u kunnen helpen.

Heeft u zich aangemeld? Voor 20 mei ontvangt u per mail het tijdsblok waarin u bent ingedeeld.