Werkzaamheden centrum Veghel

Brabant Water heeft opdracht gegeven voor werken aan de Hoogstraat en Hoofdstraat in Veghel.

19 februari tot 5 april

Aannemer Timmermans Infra werkt van 19 februari tot 5 april 2024 aan de waterleidingen in de omgeving van de Hoofdstraat en Hoogstraat in Veghel. Het waterleidingnet grotendeels in de jaren 50 aangelegd en daarom aan vernieuwing toe. Door deze vernieuwing zijn inwoners verzekerd van vers kraanwater in de toekomst.

In totaal wordt ongeveer 350 meter aan leidingen vervangen. Het totaal aan werkzaamheden duurt ongeveer 6 weken. 

Hoogstraat, Hoofdstraat of directe omgeving

Bent u bewoner van of gevestigd aan de Hoogstraat, Hoofdstraat of directe omgeving, dan is het volgende voor u van belang:

  • De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. De aannemer zorgt voor zo min mogelijk overlast. Zijn ze bij u in de straat aan het werk, dan hebt u misschien even geen water. De aannemer informeert u hierover vooraf met een brief of kaartje. 
  • Meestal hoeft u niet thuis te blijven voor de werkzaamheden. Moet de aannemer wel bij u in huis of in de voortuin aan de leiding werken? Dan maken zij op tijd een afspraak.
  • Tijdens de werkzaamheden wordt de straat opengebroken. Uw straat en oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. De aannemer herstelt het straatwerk steeds zo snel mogelijk.
  • Als u tijdelijk niet kunnen parkeren bij uw woning, dan kunt u parkeren aan de Hoogstraat 30. Aan de achterzijde van de woningen bevindt zich een plein met voldoende openbare parkeerplaatsen.

Omwonenden hebben een e-mail ontvangen met meer informatie over de werkzaamheden. 

Opslagterrein

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren richt de aannemer een opslagterrein in. Dit opslagterrein is bij de Beatrixsingel 1b.