Aanbiedersplatform Brabant Woont Slim zoekt lokale bedrijven voor verduurzaming woningen

U bent hier:

Bedrijven in Meierijstad opgelet! Houdt u zich bezig met de verduurzaming van woningen? Lees dan verder.

We zijn op zoek naar lokale bedrijven die zich bezig houden met het realiseren van verduurzamingsmaatregelen of advisering op het gebied van verduurzaming. Deze bedrijven kunnen zich kosteloos presenteren op het aanbiedersplatform van Brabant Woont Slim.

Hèt regionale energieloket

Brabant Woont Slim is hèt regionale energieloket van 14 gemeenten in Noordoost-Brabant voor particulieren met vragen over de verduurzaming van de eigen woning. Dit loket is de ideale plaats om uw diensten en producten aan te bieden. Met uw kennis en kunde kan uw bedrijf een belangrijke rol spelen bij de verduurzaming van de woningen in Meierijstad. Wij nodigen u graag uit om mee te doen.

Wanneer u zich aanmeldt en voldoet aan de kwaliteitseisen, komt uw bedrijf op de aanbiederspagina te staan van Brabant Woont Slim. Elke gemeente heeft zijn eigen aanbiederspagina en lokale aanbieders komen op deze pagina bovenaan te staan. Uw diensten worden daardoor makkelijk gevonden door de inwoners van Meierijstad, maar ook door inwoners van de overige gemeenten.

Aanmelden

Aanmelding en deelname aan Brabant Woont Slim is gratis voor bedrijven. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Neem dan contact op via communicatie@brabantwoontslim.nl of 085-0410070. Of schrijf uw bedrijf direct in op https://brabantwoontslim.nl/actiepagina/aanmelden-als-gespecialiseerd-bedrijf.