Zakelijke Duurzaamheidslening Meierijstad

U bent hier:

Een duurzaamheidslening bij de gemeente Meierijstad tegen een aantrekkelijk tarief

Vanaf 4 januari 2021 is het mogelijk voor MKB-bedrijven, verenigingen en stichtingen om een duurzaamheidslening af te sluiten bij de gemeente Meierijstad tegen een aantrekkelijk tarief. Deze lening kunnen zij gebruiken om duurzaamheidsmaatregelen te treffen.

We proberen iedereen te stimuleren en faciliteren om zo veel mogelijk te verduurzamen. Daarmee komen we dichter bij de doelstelling om in 2050 een CO2-neutrale en aardgasvrije gemeente te zijn.

Een duurzaamheidslening voor particulieren bestond al langer. Nu proberen we ook alle MKB-bedrijven, verenigingen en stichtingen financiële steun te bieden in de vorm van een duurzaamheidslening. De lening is bedoeld voor onder andere isolatiemaatregelen, energie- en warmteopwekking, klimaatadaptie en biodiversiteit. De lening is aan te vragen vanaf een bedrag van €2.500,- tot een maximaal bedrag van €50.000,-. Tijdens de gehele looptijd van de lening is het rentepercentage altijd 1,5%.

Meer informatie

Meer informatie over de lening.

Vragen

Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft over de lening of andere zaken. Wij proberen dan zo goed mogelijk antwoord te geven op uw vragen.

Contact duurzaamheidslening