Afvalstoffenheffing 2018 variabel deel

U bent hier:

Belastingaanslag variabel deel afvalstoffenheffing 2018 ligt eind augustus op de mat

In februari 2019 hebben alle huishoudens in Meierijstad een aanslagbiljet gemeentebelastingen 2019 ontvangen. In de flyer bij die aanslag stond vermeld dat er in de loop van dit jaar nog een heffing zou volgen voor het variabel deel van de afvalstoffenheffing over 2018. Dit zijn de kosten voor het huisvuil dat u daadwerkelijk via de grijze en of groene container aangeboden heeft in 2018. Die kosten zijn voor elk huishouden anders.

Deze belastingheffing over 2018 kunt u eind augustus verwachten. Om technische reden was het niet mogelijk deze rekening eerder op te stellen.

Vastrecht en variabel deel

De afvalstoffenheffing bestaat uit een vast bedrag (vastrecht) per perceel per jaar, en een variabel gedeelte, afhankelijk van de grootte van de container. Het vastrecht is in 2018 al aan u opgelegd, en is dus niet in dit aanslagbiljet opgenomen. 

Tarieven 2018

Hieronder kunt u zien welke tarieven er van toepassing waren voor de ledigingen en eventueel het aantal kilo's afval in 2018 voor de voormalige gemeenten Sint-Oedenrode, Schijndel en Veghel. Vanaf 1-1-2019 is dit veranderd en gelden er dezelfde tarieven afvalstoffenheffing voor iedereen in de gemeente Meierijstad.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?