Keurmerk Veilig Ondernemen

U bent hier:

Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan ‘het ondernemen’ behoorlijk in de weg zitten.

Keurmerk

Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van Veiligheid en Justitie in 2005 gestart met een Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen.

Afspraken

In het KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) maken ondernemers samen met de gemeente, politie en brandweer en eventuele andere partijen afspraken om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer op het bedrijventerrein aan te pakken. Het doel is ervoor te zorgen dat bedrijven zich in een veilige omgeving bevinden. In gebieden die het certificaat hebben behaald hebben ondernemers er aan gewerkt om de omgeving veilig te maken en te houden.

Certificaat

Het KVO-certificaat kan worden behaald als door samenwerking van de partijen (ondernemers, gemeente, politie en brandweer) kan worden aangetoond dat ze gezamenlijk effectieve en structurele maatregelen hebben getroffen om de veiligheid te waarborgen.

De bedrijventerreinen ‘De Dubbelen’, ‘De Amert’, ‘Doornhoek’, ‘Molenakker’ én ‘Duin e.o. en Rooiseheide’ zijn allemaal KVO-gecertificeerd.

Meer informatie over het Keurmerk Veilig Ondernemen

Opnieuw Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen Schijndel

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?