Nieuws

U bent hier:
 • Gevolgen vertrek wethouder Eus Witlox

  (21-03-2019)

  In verband met het vertrek van Eus Witlox heeft  het college van Burgemeester en Wethouders de bestuursfuncties en de thema’s uit de portefeuille verdeeld over de andere wethouders.  De nieuwe verdeling is tijdelijk.

  Meer info
 • Stimuleringslening duurzaamheid per 1 april van kracht

  (20-03-2019)

  Per 1 april 2019 kunt u gebruik maken van de Stimuleringslening Duurzaamheid Meierijstad. Met de Stimuleringslening kunt u investeren in het verduurzamen van uw woning. Hiermee verlaagt u de energierekening en dus ook uw woonlasten.

  Meer info
 • Kick-off Stimuleringslening Duurzaamheid Meierijstad

  (18-03-2019)

  Op dinsdag 2 april organiseert de gemeente Meierijstad een kick-off in het kader van de Stimuleringslening Duurzaamheid. De Stimuleringslening Duurzaamheid is een laagrentende lening waarmee particuliere woningeigenaren hun woning kunnen verduurzamen. De gemeente stelt deze lening vanaf 1 april 2019 beschikbaar.

  Meer info
 • Aanslag gemeentelijke belastingen in de bus

  (25-02-2019)

  Alle huishoudens in Meierijstad ontvangen deze week de aanslag gemeentelijke belastingen 2019. Op deze aanslag vindt u onder andere de onroerende zaakbelasting, de afvalstoffenheffing en de rioolheffing.

  Meer info
 • Droge voeten in Sint-Oedenrode

  (07-02-2019)

  Gemeente Meierijstad en Waterschap de Dommel werken de komende jaren nauw samen aan een klimaatbestendig Sint-Oedenrode. Hiervoor is het project 'Droge Voeten Sint-Oedenrode’ opgestart. Het project heeft als doel voldoende water in tijden van droogte, maar ook beschermen tegen wateroverlast. Via een gezamenlijke nieuwsbrief informeren zij de burgers over het project ‘Droge Voeten Sint-Oedenrode’.

 • Wordt uw kind bijna vier jaar? Meld dan uw kind aan op de basisschool!

  (17-12-2018)

  Wordt uw kind in de loop van het schooljaar 2019-2020 vier jaar, en is hij/zij nog niet ingeschreven, dan mag u hem/haar aanmelden bij de basisschool van uw keuze.

  Meer info