6 april: Online informatieavond over zonneparken in Meierijstad (23-03-2021)

U bent hier:

Tijdens de online informatieavond legt de gemeente uit waarover u als belanghebbende, inwoner of omwonende kunt meepraten bij de totstandkoming van een zonnepark.

Zonneparken zorgen voor een verandering in de omgeving van inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden. Gemeente Meierijstad vindt het daarom belangrijk dat omwonenden en andere belanghebbenden op een goede wijze betrokken worden. 

Onderwerp: hoe kunt u meepraten over een zonneparkinitiatief

Als omwonende, belanghebbende of betrokken inwoner mag u altijd uw inbreng geven bij de totstandkoming van het plan voor een zonnepark. U kunt uw inbreng geven over de landschappelijke inpassing en over de mogelijkheden voor financiële deelname. Tijdens de informatieavond geeft de gemeente algemene informatie over die twee onderwerpen: procesparticipatie en financiële deelname. En we beantwoorden de vragen die u daarover heeft.

Datum en tijd

  • Datum: dinsdag 6 april 2021
  • Tijd:      19:30 uur – 20:30 uur

Aanmelden voor de online informatieavond

U kunt zich aanmelden voor de online informatieavond door een e-mail te sturen naar duurzaam@meierijstad.nl. Aanmelden kan tot 6 april 12.00 uur. U ontvangt voorafgaand een link waarmee u kunt deelnemen aan de Microsoft Teams bijeenkomst.

Vooraf al uw vraag stellen

Heeft u een specifieke vraag? Stel deze dan voor 31 maart in een e-mail aan duurzaam@meierijstad.nl. Zo kunnen we zo veel mogelijk vragen beantwoorden tijdens de online informatieavond. Bent u niet in staat deel te nemen, maar heeft u wel een vraag? Stel uw vraag dan in een e-mail aan duurzaam@meierijstad.nl

Meer informatie over zonneparken in Meierijstad

Meer informatie over zonneparken in Meierijstad vindt u op onze website over Duurzaamheid

Deze website wordt continu bijgewerkt als er nieuwe informatie is.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?