6 mei Uit met Ouders in Veghel (11-04-2019)

U bent hier:

Op 6 mei a.s. vindt er een thema-avond ‘Uit met ouders’ plaats speciaal voor ouders van tieners en gaat over veilig stappen in Veghel.

‘Uit met Ouders’ bestaat uit drie workshops in diverse uitgaansgelegenheden in het centrum van Veghel. Tijdens de workshops krijgt u tips, kunt u vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Deze avond is alleen voor ouders.

De workshops

  1. Medewerker van GGD Hart voor Brabant die u informeert over het puberbrein en opvoeding. Kansen en risico’s.
  2. Medewerkers van Novadic-Kentron en jongerenwerkers geven u informatie en handvatten over trends in drugsgebruik. Wat zijn partydrugs? Wat kan ik als ouder doen?
  3. De eigenaar van Grand Cafe Hart van Veghel en de Politie zullen u informeren over de risico’s en knelpunten en het deurbeleid vanuit het oogpunt van de horeca. Over de veiligheid bij het uitgaan. Wat komt uw puber tegen? Wat is de rol van de politie, horeca en ouders?

Aanmelden

De avond start om 19.30 uur in de oude raadzaal van de bibliotheek aan de Markt in Veghel, waar u wordt ontvangen door wethouder Menno Roozendaal. We starten plenair en bezoeken vervolgens in groepen de deelnemende cafés. De avond is rond 22.00 uur afgelopen.

Gaat u mee op stap? Schrijft u dan vóór 3 mei 2019 in door een e-mail te sturen naar info@cjggeeftantwoord.nl. Vermeld uw naam, postcode, telefoonnummer en het aantal personen.

Vragen?

Bel CJG Geeft Antwoord op 0800 254 00 00.

Deze avond is bedoeld voor ouders uit Veghel . In mei wordt een soortgelijke avond georganiseerd in Schijndel. We houden u op de hoogte wanneer deze datum bekend worden.