Betaling op de milieustraten blijft met PIN (23-07-2019)

U bent hier:

Gemeente Meierijstad ziet definitief af van de druppel als middel waarop de gemaakte kosten op de milieustraat worden bijgehouden. Dit betekent dat u op de milieustraat gemaakte kosten direct met PIN moet betalen. Zoals nu ook al tijdelijk het geval was.

De druppel blijft in gebruik voor de ondergrondse containers

Maakt u gebruik van een ondergrondse container voor restafval? , Dan heeft u de druppel nog steeds nodig om toegang tot die container te krijgen.

Technische redenen

Om technische redenen wordt afgezien van de druppel als middel om de gemaakte kosten bij de milieustraten te registreren. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om te zorgen dat elk huishouden over een druppel beschikt en de registratie vlekkeloos zou werken. Ondanks álle inspanningen is het niet gelukt het systeem op het door ons gewenste niveau van 100 % betrouwbaarheid te brengen. Gebruik voor de ondergrondse containers werkt wél goed.

Betaling

De kosten die u bij de milieustraat maakt, voldoet u per bezoek direct met een pinbetaling. Veel kunt u gratis bij de milieustraat inleveren. Scheid daarom ook het afval dat u naar de milieustraat brengt goed. Bekijk de tarieven van de milieustraat.

Inleveren

De druppel voor de milieustraat kan door inwoners ingeleverd worden bij de dienstverleningscentra en de milieustraten. 

Let op: Wanneer u gebruik maakt van ondergrondse containers, moet u de druppel houden en niet inleveren.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?