De gemeente zet sportkampioenen in het zonnetje (26-01-2018)

Gemeente Meierijstad huldigt ook dit jaar de sportkampioenen. Op woensdag 28 maart vindt in Veghel de jaarlijkse Sport Awards uitreiking plaats. Voor deze uitreiking kunnen de kampioenen en sportkanjers uit Veghel zich aanmelden. 

Sportkampioen aanmelden?

Voor de Sport Award kunnen kampioenen uit de kern Veghel zich aanmelden, die op nationaal niveau of hoger een titel hebben behaald. De vereniging, club of bond moet aangesloten zijn bij de NOC NCF.

Sportkanjer aanmelden?

Bent u of kent u iemand die het afgelopen jaar een fantastische sportprestatie heeft geleverd of zich tomeloos inzet voor de sport(vereniging)? Iemand waarvoor u waardering heeft en u graag ziet dat deze persoon (of groep) ook de publieke waardering krijgt die hij/zij verdient? Nomineer hem of haar (of de groep) dan voor een van de Sport Awards, in een van de volgende categorieën:

  • Sporter 2017
  • Sportploeg  2017
  • Sporttalent 2017
  • Sportvrijwilliger 2017
  • Sporter met een beperking 2017

Voor deze uitreiking kunt u Sportkanjers aanmelden en Veghelse kampioenen kunnen zichzelf aanmelden tot 31 januari 2018. bij joueqqas@meierijstad.nl. Op het moment dat alle aanmeldingen binnen zijn, wordt per categorie maximaal 3 genomineerden geselecteerd door een onafhankelijke jury.

Stemmen voor publieksprijs

Naast de reguliere sportawards winnaars (deze worden door de jury be­paald) is ook een publieksprijs te verdienen! Als de sportkanjers uit de eerder aangegeven categorieën bekend zijn, kan het publiek stemmen op zijn/haar favoriet! Wanneer u kunt stemmen wordt later bekend gemaakt. De sportkanjer met de meeste stemmen wint de publieksprijs!

Op 16 maart 2018 vindt het sportgala plaats in Sint-Oedenrode en op 23 maart 2018 worden de Schijndelse kampioenen gehuldigd. De aanmeldingen hiervoor zijn al binnen.