Denkt u ook mee over de natuur- en landschapsvisie van Meierijstad? (23-06-2020)

U bent hier:

Gemeente Meierijstad is bezig met het opstellen van een natuur- en landschapsvisie voor het buitengebied van de gemeente. In deze visie wordt bepaald op welke wijze natuur en landschap vorm moeten krijgen en verder ontwikkeld wordt.

Groene parels van gemeente Meierijstad

Natuur en landschap zijn beeld- en kwaliteitsbepalende onderdelen van de leefomgeving. Het heeft ook een belangrijke invloed op de uitstraling van de gemeente. Maar ook op de manier waarop mensen recreëren en hun gezondheid. Gemeente Meierijstad heeft een mooi buitengebied, met vele groene parels. Door het opstellen van deze visie krijgt het de aandacht die het verdient. Zo blijven we ook in de toekomst genieten van al het moois dat het buitengebied ons te bieden heeft.

Samen met inwoners, ondernemers en gebruikers van het buitengebied

Bij het opstellen van de visie betrekken we graag u als inwoner, ondernemer en/of gebruiker van het buitengebied. Door middel van een gemeentebrede enquête willen wij informatie ophalen over het buitengebied. U weet immers welke behoefte er leeft en u heeft de nodige gebiedskennis. Waar bent u trots op, maar ook welke plekken hebben extra aandacht en verbetering nodig als het gaat om onze natuur en het landschap. Met deze input van inwoners geeft de gemeente Meierijstad richting aan de visie. Deze wordt vervolgens samen met belanghebbende partijen concreet gemaakt.

Oproep enquête

Wilt u meedenken over de toekomst van natuur en landschap in de gemeente Meierijstad? Geef aan op welke plekken in Meierijstad u trots bent, maar ook de plekken waar volgens u extra aandacht en verbetering nodig is. U kunt deze plekken aangeven op een kaart.

De resultaten van de enquête worden geheel anoniem verwerkt.

Voor vragen of hulp met het invullen van de enquête kunt u contact opnemen met Frank Schellen of Jan den Otter via telefoonnummer 14 0413.

.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?