Dorpsgidsen gezocht! (24-10-2019)

U bent hier:

Bent u actief als gids in Meierijstad? Of wilt u dat misschien graag worden? Kom dan naar onze gidsen-bijeenkomst op 28 oktober.

Wat willen wij?

De gemeente wil samen met VVV/UITpunt Veghel en VVV’s Sint Oedenrode en Schijndel een netwerk opbouwen van gidsen die actief zijn in Meierijstad. Een netwerk dat aantrekkelijk is voor mensen die al actief zijn of die graag actief willen worden. Een netwerk waarin ruimte is om kennis en ervaring uit te wisselen. En een netwerk waarin je terecht kunt voor inspiratie, kennis en informatie. Wij nodigen u graag uit voor een eerste inspirerende bijeenkomst op maandagavond 28 oktober in de ontmoetingszaal van het Dorpshuis in Zijtaart, Pastoor Clercxstraat 50.

Het  programma

19.00 uur        Welkom door Coby van der Pas, wethouder recreatie en toerisme

19.10 uur        Inleiding door coördinator VVV

19.20 uur        Toelichting op cursus Rondleiden en Begeleiden door Rolf Vonk van Erfgoed Brabant

19.35 uur        Gastspreker Berrie van Dijck van Never Ever Blue over ‘Inspiratietours Strijp S’

20.10 uur        Pauze

20.30 uur        Ontmoeten en Inspireren

21.30 uur        Afsluiting door Jacqueline van der Heijden, beleidsmedewerker recreatie en toerisme gemeente Meierijstad

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar Bernadette Keetels, coördinator VVV Schijndel via emailadres BKeetels@meierijstad.nl. Doe dit uiterlijk 25 oktober. Vermeld hierbij uw naam en bij welke organisatie u eventueel bent aangesloten.

Wij hopen van harte dat u er bij kunt zijn en begroeten u graag op maandagavond 28 oktober!

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?