Dubbel feest in Veronicapark (06-07-2020)

U bent hier:

3e dierenpark dat nu officieel fairtrade is

Het dierenpark is 1 juli 2020 al 40 jaar in het beheer van de familie Bos!  Het was daarom feest! De beheerder, Alex Bos, heeft cadeaus gekregen:

  • het park heeft nu een bord hangen op de stal met ‘veronicapark’ erop. Dit was het idee van de Stichting Dier, Mens & Natuur als aandenken aan het 40 jarig bestaan.
  • Ook kreeg hij een publicatiebord, waarin foto’s en informatie te komen hangen over het parkje. Dit werd aangeboden door Daniëlle Walraven namens de gemeente Meierijstad.

Fairtrade

En het was dubbel feest, omdat vandaag het fairtrade bordje werd uitgereikt door de voorzitter van Stichting Fairtrade, Arthur Rijken, aan de voorzitter van Stichting Dier, Mens & Natuur, Miranda van Gerwen, en beheerder Alex Bos. Dit is namelijk het 3e dierenpark dat nu officieel fairtrade is, net als Natuurtuin Bundertje (Veghel) en Dierenplein(Schijndel). Dat wil zeggen dat er onder andere alleen fairtrade koffie en thee wordt gedronken. Hoera!

Vrijwilligers gezocht

Er wordt hard gewerkt door de vrijwilligers aan een schuilhut en pluimvee hok. Heeft u interesse om hieraan mee te werken? Ze zijn namelijk hard op zoek naar nog meer vrijwilligers. Neem dan even contact op met Alex Bos, telefoonnummer 06 22 56 78 94.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?