Fietspad Erpseweg-Udenseweg wordt verbreed en verlengd (27-02-2020)

U bent hier:

Gemeente Meierijstad gaat in het voorjaar van 2020 het bestaande fietspad vanaf de Udenseweg richting ‘Het Broek’ en ‘Het Melven’ verbreden én verlengen tot aan het bestaande fietspad van de Erpseweg.

Het aangepaste fietspad zorgt ervoor dat dit pad een aantrekkelijke school- en recreatieve verkeersroute wordt van ongeveer 1,7 kilometer lang met zoveel mogelijk voorrang voor fietsers. Gedurende de uitvoering kunnen er (tijdelijke) verkeersomleidingen zijn.

Voorafgaand aan de werkzaamheden aan het fietspad worden deze maand bomen gekapt, dit onder begeleiding van een ecoloog in verband met het aankomende broedseizoen. De nieuwe bomen worden na de uitvoering van het asfalteren  in daarvoor geschiktste plantseizoen, het najaar van 2020, ruim gecompenseerd om de mooie groene ruimte naar de toekomst toe te behouden. Hieronder vindt u een overzichtstekening van de nieuw te planten bomen (Pdf, 13 mB) aan het fietspad. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stijn Schouwenaars, via e-mail stijn.schouwenaars@btl.nl

Fietspad Erpseweg - Udenseweg

                         

                      

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?