Meierijstad in de race voor beste overheidsorganisatie (18-08-2020)

U bent hier:

Zestien kandidaten strijden om de titel. In september zijn de drie finaleplekken bekend.

Gemeente Meierijstad is in de race voor een Overheidsaward. Op dit moment strijden zestien kandidaten om de titel ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020’. De jury gaat samen met de partners hard aan de slag om in de eerste week van september bekend te kunnen maken of gemeente Meierijstad meedingt naar één van de drie finaleplekken.

Doel van de verkiezing

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar heeft als doel om goede initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Ook draagt de prijs bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur.

Initiatiefnemers verkiezing

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). De VOM organiseert de Overheidsawards in samenwerking met: ICTU, Interprovinciaal Overleg (IPO), NEderlandse Norm (NEN), Netwerk Publieke Dienstverleners (NPD), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB), Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Binnenlands Bestuur, Ordina en Publiek Denken.

De winnaar van 2019

Gemeente Tilburg won in 2019 de titel voor ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar’. Welk van de zestien genomineerde organisaties volgt de gemeente Tilburg op?

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?