Meierijstad zoekt Young Leaders (19-12-2019)

U bent hier:

Trainingsprogramma voor jongeren van 16 tot 27 jaar.

Ben jij een jongere met energie en ideeën? En heb jij altijd al iets willen organiseren voor je vrienden of voor je eigen buurt? Om met een activiteit op het gebied van sport, kunst of cultuur jouw buurt nog leuker te maken? Dan krijg je nu de kans om dat waar te maken. Grijp jouw kans en doe mee met de training tot Young Leader.

Ontwikkel jouw talenten en vaardigheden

Meedoen aan het Young Leaders trainingsprogramma kost je niets. In een 10-wekelijks opleidingsprogramma van 2 uur per week ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw talenten en vaardigheden en ontdek je waar je goed in bent. Vaardigheden als presenteren en omgaan met groepen, organiseren, debatteren en persoonlijke ontwikkeling komen aan bod. Je wordt daarbij gecoacht en krijg je professionele begeleiding. Na de trainingen ga je aan de slag met het organiseren van je eigen activiteiten binnen Meierijstad.

Geef je nu op!

Wil je straks zelf met deze nieuw opgedane kennis, competenties, inzet en enthousiasme projecten op gaan zetten in onze gemeente? Geef je dan uiterlijk 15 februari 2020 op via hvanalebeek@meierijstad.nl. Er kunnen maximaal 15 jongeren tussen de 16 en 27 jaar meedoen met het Young Leaders programma. Vol=vol.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?