Oproep nominaties Kunst- en Cultuurprijs 2021 Meierijstad (30-08-2021)

U bent hier:

Kent u een potentiële winnaar voor de kunst- en cultuurprijs? Laat het ons weten.

Dit jaar wordt voor de tweede keer de Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad uitgereikt. Inwoners en organisaties uit Meierijstad kunnen kandidaten nomineren voor deze prijs. Er is een prijs voor een professional in de kunst en cultuur én een prijs voor een amateur/vrijwilliger in de kunst en cultuur.

Er worden geen uitgebreide criteria voor het nomineren gehanteerd. De prijs wordt beschikbaar gesteld aan personen of organisaties, wonend of gevestigd in Meierijstad, waarvan duidelijk is dat deze zich op zijn of haar manier enorm inzetten of hebben ingezet voor de kunst en/of cultuur in Meierijstad. Een persoon of organisatie waarvan iedereen wel weet dat deze hier recht op heeft. 

Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de genomineerden en uiteindelijke winnaars. De prijs wordt uitgereikt tijdens een bestaand evenement op het gebied van kunst en cultuur. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt tijdens Documentairefestival Beholders op woensdag 13 oktober 2021.

Menno Roozendaal: “De eerste editie van de Kunst- en Cultuurprijs Meierijstad is enthousiast ontvangen. De genomineerden en uiteindelijke winnaars (Platform Erfgoed Meierijstad en Jan van Hoof) waren zeer blij met deze erkenning. Een tweede editie van de uitreiking van de prijs is dan ook zeer op zijn plaats. Ik hoop dat we weer veel nominaties mogen ontvangen de komende weken.”

Nomineer

Kent u een potentiële winnaar voor de kunst- en cultuurprijs?  Laat het ons weten. 

Nominatie Kunst- en Cultuurprijs

Inzendingen dienen te worden gemotiveerd. U kunt tot en met 19 september 2021 kandidaten nomineren.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?