Papier inzameling na 6 april weer van start (31-03-2020)

U bent hier:

Vanaf vandaag 17 maart tot en met 6 april zamelen de verenigingen in gemeente Meierijstad geen oud papier in.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus werd vanaf 17 maart tot en met 6 april, geen oud papier door de verenigingen in gemeente Meierijstad ingezameld. We pakken de dienstverlening vanaf 7 april weer op. Dat doen we heel zorgvuldig, in goed overleg met de inzamelaar en de verenigingen. Ook hebben we advies bij de GGD ingewonnen over de juiste voorzorgsmaatregelen. Zo kunnen we het samen veilig organiseren.

Eerstvolgende inzameling op afvalkalender

U kunt het oud papier vanaf 7 april weer aanbieden op de wijze die normaal voor uw wijk geldt. Raadpleeg de afvalkalender op de Afvalwijzer app of op www.meierijstad.nl voor de juiste datum in uw wijk. Bied het papier pas op die datum aan en niet al eerder.

De meeste mensen hebben het papier van de afgelopen weken thuis bewaard. Dat is inmiddels een hele stapel. Daarom is het prima als u bij de eerstvolgende inzameling meer papier aanbiedt dan gebruikelijk.

Het kan zijn dat de inzameling wegens grotere hoeveelheden papier en minder beladers op de wagen langer duurt. Het is dan de bedoeling, dat papier de daaropvolgende dag verder wordt ingezameld. We adviseren u het papier in dat geval te laten staan tot einde volgende dag.

Fijn dat u de afgelopen weken zo goed hebt meegewerkt!

Brenglocatie Oud-Rijsingen

De brenglocatie Oud-Rijsingen aan de Ollandseweg in Sint-Oedenrode is tot nader order gesloten. Hou de website www.meierijstad.nl in de gaten voor nieuwe informatie over deze locatie.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met afval@meierijstad.nl

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?