Presentatie schetsontwerp Natuurtuin ’t Bundertje! (22-05-2019)

U bent hier:

Nieuwsgierig naar het schetsontwerp? Of wil je meepraten over het ontwerp? Kom dan naar de presentatie op 6 juni.

We zijn druk bezig met het ontwerp nieuwbouw natuurtuin ’t Bundertje. Inmiddels ligt er een schetsontwerp. Nieuwsgierig naar het schetsontwerp? Of wil je meepraten over het ontwerp? Kom dan naar de presentatie op 6 juni.

  • Datum en tijd: donderdag 6 juni 2019 19.00 uur tot 20.30 uur
  • Locatie: Natuurtuin ’t Bundertje, Patrijsdonk 53a Veghel
  • Voor wie: iedereen die interesse heeft

Waarom nieuwbouw

Het gebouw van de natuurtuin voldoet niet meer aan de eisen. Denk bijvoorbeeld aan eisen op het gebied van toegankelijkheid en duurzaamheid. Ook sluit het huidige gebouw niet goed aan bij de ambitie van de gemeente Meierijstad, betrokken burgers en organisaties. Daarom heeft de gemeente Meierijstad besloten om het gebouw te vervangen. Met de nieuwbouw wil de gemeente de faciliteiten voor natuur- en milieueducatie, recreatie en participatie verbeteren. Daarnaast willen wij een veilige en gezonde leefomgeving creëren voor mens en dier in een accommodatie die zo duurzaam mogelijk is gebouwd. Ook willen wij betrokken organisaties faciliteren bij uitvoering van hun activiteiten.

Samenwerking werkgroep, architect en gemeente

Wij willen als gemeente rekening houden met de wensen van alle gebruikers. Daarom werkt de gemeente nauw samen met een werkgroep. Deze werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van IVN Veghel, Wijkraad de Bunders, Wijkraad ’t Ven en directe aanwonenden. In een aantal bijeenkomsten werkt de werkgroep samen met de architect aan een lijst van eisen en wensen. De architect, Woudstra Architecten, maakt in afstemming met de gemeente en de werkgroep het ontwerp. Op dit moment zijn ze dus samen tot een schetsontwerp gekomen.

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig? Kom dan 6 juni naar de presentatie schetsontwerp Nieuwbouw gebouw Natuurtuin ‘t Bundertje de natuurtuin. Meer informatie over natuurtuin ’t Bundertje. Vragen mag u ook rechtstreeks mailen naar natuurtuin ’t Bundertje via natuurtuin@meierijstad.nl.  

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?