Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start! (20-09-2021)

U bent hier:

Alle basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich vanaf 29 september 2021 inschrijven voor activiteiten.

Vandaag (20 september 2021) werd op basisschool de Kienehoef in Sint-Oedenrode het eerste boekje van Sjors Sportief – Sjors Creatief 2021-2022 uitgereikt. Het werd extra feestelijk omdat Tygo Goossens uit handen van wethouder Coby van der Pas de prijs in ontvangst mocht nemen voor de mooiste tekening. Deze tekening prijkt voor op alle boekjes in Meierijstad en bovendien mag Tygo samen met de hele klas gaan discozwemmen.

Sportief én creatief aanbod

Met Sjors Sportief kunnen kinderen (0-12 jaar) allerlei nieuwe sporten, zoals basketbal, BMX, judo, skeeleren, tafeltennis en waterpolo uitproberen. En dit jaar komt daar ook Sjors Creatief bij. Naast het sportaanbod kunnen kinderen ook het creatieve aanbod, zoals harmonie, circus en theater vaak gratis uitproberen. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport en cultuur in onze gemeente!

Zorg dat je erbij bent en ontdek je talent

Met Sjors Sportief en Sjors Creatief hoeven kinderen niet direct lid te worden van een club of vereniging. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier kunnen ze kennis maken met een activiteit. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Alle basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich inschrijven vanaf 29 september 2021 voor activiteiten via www.sjorssportief.nl!

Meer informatie

Kinderen die niet op het reguliere basisonderwijs zitten en graag een Sjors Sportief – Creatief boekje willen ontvangen kunnen contact opnemen met info@sjorssportief.nl.
Voor meer informatie, neem alvast een kijkje op de website www.sjorssportief.nl.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?