Sport Awards Meierijstad on tour (20-09-2021)

U bent hier:

Naast het huldigen van de kampioenen, is dit jaar aan alle 6 genomineerde Sportvrijwilligers een Sport Award uitgereikt.

De Sport Awards 2020 uitreiking vond dit jaar vanwege de coronamaatregelen, op een bijzondere manier plaats. Wethouder Sport, Coby van der Pas en voorzitter van de Sportraad Meierijstad Rolf de Jong gingen zelf ‘on tour’ om de kampioenen te huldigen en aan de winnende sportvrijwilligers de Sport Awards persoonlijk thuis uit te reiken. Dit gebeurde het afgelopen weekend, tijdens de Nationale Sportweek.

De 14 kampioenen kregen van de wethouder een medaille. Dit als blijk van bewondering vanuit de gemeente Meierijstad voor hun geweldige prestaties. 

Naast het huldigen van de kampioenen, is dit jaar aan alle 6 genomineerde Sportvrijwilligers een Sport Award uitgereikt. Wethouder Coby van der Pas: “Het jaar 2020 was door corona ook voor de sportverenigingen een heftig jaar. We waarderen het ontzettend dat de vrijwilligers enorm veel creativiteit en vindingrijkheid hebben laten zien om de sportverenigingen draaiende te houden. Met hun huldiging spreken we tevens onze waardering uit voor alle vrijwilligers in de sport!” 

En voor alle gehuldigden was er een bijzondere karikatuurtekening, persoonlijk voor hen gemaakt door karikaturist Wil Wils. 

Op de site www.sportawardsmeierijstad.nl/oude-winnaars/winnaars-2020/ vindt u het overzicht (met foto’s) van alle kampioenen en sportvrijwilligers. De Sport Awards is een initiatief van gemeente Meierijstad in samenwerking met Sportraad Meierijstad.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?