Start glasvezelcampagne kleine kernen Meierijstad (30-06-2020)

U bent hier:

Voor bewoners van de kleine kernen Keldonk, Boerdonk, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Olland, Boskant en het Foodpark Veghel

Bewoners van de kleine kernen Keldonk, Boerdonk, Mariaheide, Zijtaart, Eerde, Olland, Boskant en het Foodpark Veghel krijgen de kans zich aan te melden voor een glasvezelverbinding.

Aanmelden voor 21 september

Als 35% van de bewoners van deze kernen voor 21 september een abonnement afneemt, wordt daar glasvezel aangelegd. Deze week begint de glasvezelcampagne voor de kleine kernen van Meierijstad. De inwoners uit bovengenoemde kernen en Foodpark Veghel krijgen een brief in de brievenbus van DELTA Fiber Netwerk.

Online informatieavond op 9 juli

Op donderdag 9 juli om 19.30 uur is er een online informatieavond over de mogelijkheden van glasvezel. Dit zogeheten ‘webinar’ geeft bewoners informatie over de mogelijkheden, kosten, planning, aanleg en geeft ook de mogelijkheid live vragen te stellen. In de brief, die op 3 of 4 juli op de deurmat valt, staat hoe bewoners aan het webinar kunnen deelnemen. 

DELTA Fiber Netwerk is de nieuwe naam voor het eerdere Glasvezel Buitenaf. Een professionele organisatie met veel ervaring in het aanleggen van glasvezel. Vorig jaar heeft Glasvezel Buitenaf al glasvezel aangelegd in het buitengebied van gemeente Meierijstad.

Meer informatie

Meer informatie is beschikbaar op de website van deltafibernetwerk. Op deze website kunnen geïnteresseerde bewoners zich ook aanmelden.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?