'Uit met ouders' in Veghel en Schijndel (01-10-2019)

U bent hier:

Op 28 oktober en op 4 november vinden er twee informatieavonden plaats, waarin ouders kennismaken met het uitgaansleven in Veghel en/of Schijndel.

Kom  erachter welke voorzorgsmaatregelen er worden genomen om veilig te kunnen stappen. Hoe zit het met alcohol en drugsgebruik? Waar kunt u als ouders rekening mee houden?
‘Uit met Ouders’ bestaat uit drie workshops in diverse uitgaansgelegenheden in het centrum van Veghel en/of Schijndel. Tijdens de workshops krijgt u tips, kunt u vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen. Deze avond is alleen voor ouders.

De workshops worden verzorgd door:
• Medewerker van GGD Hart voor Brabant die u informeert over het puberbrein en opvoeding. Kansen en risico’s.
• Medewerkers van Novadic-Kentron en jongerenwerkers geven u informatie en handvatten over trends in drugsgebruik. Wat zijn partydrugs? Wat kan ik als ouder doen?
• Eigenaren van diverse cafés en de Politie zullen u informeren over de risico’s en knelpunten en het deurbeleid vanuit het oogpunt van de horeca. Over de veiligheid bij het uitgaan. Wat komt uw puber tegen? Wat is de rol van de politie, horeca en ouders?

Programma Veghel op 4 november 2019

De avond start om 19.30 uur in de oude raadzaal van de bibliotheek aan de Markt in Veghel, waar u wordt ontvangen door wethouder Rik Compagne. We starten plenair en bezoeken vervolgens in groepen de deelnemende cafés in Veghel. De avond is rond 22.00 uur afgelopen.

Aanmelden voor Veghel:
Gaat u mee op stap? Meldt u zich dan snel aan door een e-mail te sturen  met uw contactgegevens (e-mail, telefoon, woonadres), leeftijd van uw kind(eren) en aantal personen vóór 1 november 2019 in via info@cjggeeftantwoord.nl. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Voor meer informatie bel  CJG Geeft Antwoord op 0800 254 00 00.

Programma Schijndel op 28 oktober 2019

De avond start om 19.00 uur bij BIZZI, Steeg 3 in Schijndel waar u ontvangen wordt door wethouder Menno Roozendaal. We bezoeken vervolgens in groepen de deelnemende cafés BIZZI, de Sok en de Beurs in Schijndel. De avond is rond 22.00 uur afgelopen.

Aanmelden voor Schijndel:
Is uw belangstelling gewekt en wilt u graag met andere ouders op stap? Meldt u zich dan snel aan door een e-mail te sturen naar info@cjgschijndel.nl met uw contactgegevens (e-mail, telefoon, woonadres), leeftijd van uw kind(eren) en aantal personen. Aanmelden kan tot en met 24 oktober.  Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.  Voor meer informatie kunt u bellen naar CJG Schijndel (073) 543 21 96.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?