Uitnodiging ThuisLabs Omgevingswet (04-05-2020)

U bent hier:

Meierijstad organiseert een reeks ThuisLabs om u te informeren over de ontwikkeling van ons gemeentelijke omgevingsbeleid.

Voor de invoering van de Omgevingswet in 2021 bereidt de gemeente nieuw omgevingsbeleid voor. Daarbij verwerkt Meierijstad bestaand beleid over ruimte, duurzaamheid en mobiliteit. Meierijstad organiseert een reeks ThuisLabs om u te informeren over de ontwikkeling van ons gemeentelijke omgevingsbeleid.

Wij nodigen u van harte uit voor de ThuisLabs Omgevingswet:

  • Op dinsdag 12 mei gaan we van start met het ThuisLab Omgevingswet met informatie over de overgangsverordening fysieke leefomgeving.
  • Op donderdag 14 mei volgt het ThuisLab Omgevingswet met informatie over het verwerken van de centrum- en detailhandelvisie in het omgevingsbeleid van Meierijstad.
  • Op dinsdag 19 mei komt er in het ThuisLab Omgevingswet een vervolg op het ThuisLab van 12 mei, waarbij er specifiek gekeken wordt naar de geurverordening veehouderij als onderdeel van de overgangsverordening fysieke leefomgeving.
  • Op dinsdag 26 mei komen het welstandsbeleid en bouwregels ter sprake.
  • Op donderdag 28 mei krijgt u informatie over het beleid voor het landelijk gebied.

Na alle sessies kunt u ideeën inzenden bij de gemeente. De sessies van 19 en 28 mei zijn live, dan is er ook gelegenheid voor vragen en discussie.

Hoe kunt u deelnemen ?

Het ThuisLab Omgevingswet wordt mogelijk gemaakt met een online platform. Voor meer informatie en deelname kunt u terecht op het volgende platform: https://www.royalhaskoningdhv.com/ireport/omgevingswetMeierijstad.

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen over onze sessies of het nieuwe omgevingsbeleid kunt u op het volgende emailadres contact opnemen: rcafe@meierijstad.nl

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?