Zorg dat uw afvalcontainer ook in 2019 wordt geleegd (01-11-2018)

U bent hier:

Per 1 januari 2019 wordt het restafval opgehaald met nieuwe vuilnisauto's. Daarom krijgen alle grijze containers een nieuwe chip.

De nieuwe vuilniswagens herkennen de (oude) chip niet die op dit moment in uw grijze container zit. Met die chip wordt het aantal ledigingen bijgehouden.

Wij hebben uw hulp nodig bij het omchippen. U ontvangt een brief waarin staat wat u kunt doen, met daarbij per geregistreerde container een sticker. De brief kunt u hieronder nalezen.

Let op: uw medewerking is heel belangrijk. De grijze container kan zonder nieuwe chip na 1 januari 2019 niet meer geleegd worden.

Let op: tijdens het omchippen wordt uw container niet geleegd.

Brief omchippen restafval containers (pdf, 348 kB)

Helpdesk

DVL Milieuservice voert het omchippen uit tussen 12 november en 8 december 2018. Voor vragen en opmerkingen over het vervangen van de chips, hebben zij een helpdesk geopend. Telefoonnummer: 0800 88 909 88 (gratis). De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Heeft u de brief niet ontvangen voor 16 november a.s, neem dan contact op met DVL Milieuservice. Heeft u geen/te weinig stickers gekregen, of bent u de sticker kwijtgeraakt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de helpdesk van DVL Milieuservice. Bent u niet in de gelegenheid om de container aan de weg te zetten? Vraag buren of bekenden om dit voor u te doen. Is dat niet mogelijk, of bent u het vergeten? Neem ook dan contact op met de helpdesk van DVL Milieuservice.

Privacy

De chip is gekoppeld aan een adres (objectgegevens) en niet aan een persoon (naam). De gegevens worden alleen voor de interne bedrijfsvoering gebruikt en zijn niet openbaar.

Vragen?

De belangrijkste informatie vindt u in de brief. Lees deze daarom goed door. Als u de brief niet meer heeft, kunt u deze hierboven nalezen. Heeft u toch nog vragen, dan vindt u deze mogelijk terug in de veelgestelde vragen.

Staat uw vraag daar niet bij, neem dan contact op met de helpdesk van DVL: telefoonnummer 0800 88 909 88 (gratis).