Officiele bekendmakingen overheid.nl

U bent hier:

Wilt u op de hoogte blijven van álle ontwikkelingen in uw buurt? Of wilt u de officiële bekendmakingen van de gemeente Meierijstad inzien? Neem dan een kijkje op www.overheid.nl. Via deze website kunt u zich ook aanmelden voor de attenderingsservice.

Inzien / vrij zoeken

Via de website www.overheid.nl kunt u vrij zoeken in de officiële bekendmakingen vanuit de gemeente Meierijstad. Publicaties van de afgelopen twee maanden zijn makkelijk te raadplegen via over uw buurt. Uiteraard kunt u ook de App downloaden. Via de app “Over uw buurt" kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is momenteel te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows.

Attenderingsservice  

Via de attenderingsservice kunt u zich inschrijven voor de e-mailservice van overheid.nl. Hiermee ontvangt u besluiten en andere berichten die onder meer door gemeenten, provincies en waterschappen via overheid.nl gepubliceerd worden. U kunt het type bericht instellen en van welke organisatie u deze berichten wenst te ontvangen.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?