Proclaimer

U bent hier:

De gemeente Meierijstad is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze toegankelijk, actueel en juist te houden.

Dienstverlening

Wij streven naar een optimale dienstverlening en zorgvuldige afhandeling van vragen. Informatie over de gemeente Meierijstad, gemeentelijk beleid en gemeentelijke producten en diensten vindt u op deze website.

Privacy

Alle informatie die u ons geeft, behandelen wij vertrouwelijk volgens onze privacy verklaring. Persoons- of adresgegevens gebruiken we alleen waarvoor u ze aan ons hebt verstrekt.

Als u een mail ontvangt die niet voor u bestemd is, vragen wij u de e-mail terug te sturen naar de afzender en de e-mail te verwijderen. 
De gemeente Meierijstad streeft ernaar om vragen die via ons contactformulier binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Is bepaalde informatie voor u niet toegankelijk of komt u iets tegen wat niet juist is? Stel uw vraag of opmerking in ons contactformulier of bel ons op telefoon 14 0413.

Beveiliging

Onze website is beveiligd met de nieuwste beveiligingscertificaten met de hoogste veiligheidsgraad. De certificaten zijn voor sommigen browsers zó nieuw dat ze deze nog niet herkennen en de site aanzien voor ‘niet veilig’. Krijgt u deze melding? Het updaten van uw browser verhelpt het probleem. Op de website van de Rijksoverheid kunt u vinden welke browsers deze nieuwe certificaten herkennen en welke nog niet.