Registeren als mantelzorger

U bent hier:

U kunt zich bij de gemeente registreren als mantelzorger. Dat levert vele voordelen op. Zo kunt u op de hoogte worden gebracht van nieuws over mantelzorgondersteuning. Daarnaast komt u door registratie in aanmerking voor een van de diverse bijeenkomsten, workshops en trainingen en cadeautjes die wij aanbieden.

Registreren kan als u:

  • 8 uur of meer per week zorgt voor iemand
  • en dit langer dan 3 maanden doet
  • woonachtig bent in de gemeente Meierijstad

registeren als mantelzorger 

Hulp nodig?

Lukt het u niet om het formulier online in te vullen? Dan kunt u een formulier ophalen bij het gemeentehuis, ONS Welzijn of Welzijn De Meierij. Of loop even binnen bij ONS inloop in het PieterBrueghelHuis in Veghel op dinsdag tussen 13.00 – 15.00 of donderdag tussen 10.00 – 12.00u.

Wijzigingen doorgeven

Mocht uw situatie veranderd zijn of bent u geen mantelzorger meer, laat het ons dan even weten. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij via info@welzijndemeierij.nl. Inwoners uit voormalig gemeente Veghel kunnen contact opnemen met ONS welzijn, Esther de Bie via mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl.  

Privacy

U vult een digitaal formulier in op de website www.meierijstad.nl/mantelzorg. Hierin vragen wij u om uw persoonsgegevens. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen om de aanvraag en registratie te verwerken. Voor meer informatie ga naar het overzicht verwerkingen persoonsgegevens.

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?