Starters

U bent hier:

Het starten van een eigen bedrijf kan best spannend zijn. In de gemeente Meierijstad ondersteunen startersinitiatieven startende ondernemers in de eerste stappen naar het
ondernemerschap.

Zo kunt u zich kosteloos aanmelden voor het startersnetwerk, kennis opdoen via StartUp Meierijstad of loop eens binnen tijdens onze inloopmomenten.

Startersnetwerk Meierijstad

Startersnetwerk Merierijstad: samen weet je meer dan in je eentjeHet Startersnetwerk helpt startende ondernemers op weg. Het startersnetwerk bestaat uit deskundigen vanuit het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad. Zij organiseren diverse activiteiten zoals een-op-een begeleiding en netwerk- en themabijeenkomsten. Startende ondernemers hebben input geleverd voor onderstaand jaarprogramma.

Meer informatie en aanmelden netwerk

Ben je een startende ondernemers of heb je plannen om binnenkort te starten dan kun je (kosteloos) aansluiten bij dit netwerk. Meer informatie over het Startersnetwerk Meierijstad, zoals bijvoorbeeld activiteiten en bijeenkomsten, kun je terugvinden op de website www.startersnetwerkmeierijstad.nl

StartUp Meierijstad

StartUp Meierijstad opent deuren op 2 januari 2021.

Heb jij ook het goede voornemen om in januari nou echt eens tijd en ruimte te maken om serieuze stappen te zetten met jouw eigen onderneming? StartUp Meierijstad biedt hulp.

Aanvullend op de activiteiten van het Startersnetwerk Meierijstad, wordt een fysieke omgeving gecreëerd waar startende ondernemers onderling op elk moment kennis en ervaring kunnen uitwisselen, maar ook geholpen worden door een aanjager en ervaren ondernemers. Starters krijgen de beschikking over een representatieve werkplek plus een flink pakket aan begeleiding en ondersteuning door professionals.

StartUp Meierijstad is een robuust en bewezen concept. Partners uit het bedrijfsleven en (semi-)overheid staan de starter bij door middel van groepspresentaties of spreekuren om kennis en kunde met de starter te delen.

Is dit wat jij nodig hebt? Heb jij een goed business-idee? Wil je meer informatie over deze unieke opzet? Kijk op www.startupmeierijstad.nl of neem contact op met Arent van Dijk 06-53750489 of via info@startupmeierijstad.nl

StartUp Meierijstad is een initiatief van de gemeente Meierijstad, de Rabobank en het Platform Ondernemend Meierijstad en is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Veghel op de tweede etage.

Startersloket: inloopmomenten

Heeft u als startende ondernemer vragen aan de gemeente dan kunt u iedere vrijdagochtend tussen 10.00-12.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij het Startersloket. Onze accountmanager Bedrijven Ellen Dangé is wekelijks aanwezig in een bibliotheek roulerend tussen de kernen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Handige links

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?