Starters

U bent hier:

Startersnetwerk Merierijstad: samen weet je meer dan in je eentje

Startersnetwerk Meierijstad

Het Startersnetwerk helpt startende ondernemers op weg. Het startersnetwerk bestaat uit deskundigen vanuit het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad. Zij organiseren diverse activiteiten zoals een-op-een begeleiding en netwerk- en themabijeenkomsten. Startende ondernemers hebben input geleverd voor onderstaand jaarprogramma.

Activiteiten tot 1 juni vervallen

Als gevolg van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus komen alle activiteiten tot 1 juni te vervallen. Er wordt nu nagedacht over een passend programma aansluitend op de crisissituatie voor de tweede helft van 2020.

Jaarplanning 2020
Datum activiteit
medio 2020 Diverse thema workshops. Datum en locatie volgen nog
2 september Training Pitch Queen Nathalie Mangelaars
23 september Masterclass Pitch Queen
30 september Masterclass Pitch Queen (onder voorbehoud)
14 oktober Workshop LinkedIn
18 november Inspiratiecarrousel

Aanmelden netwerk

Ben je een startende ondernemers of heb je plannen om binnenkort te starten dan kun je (kosteloos) aansluiten bij dit netwerk. Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je gegevens naar onze enthousiaste coördinator Lonneke van der Linde, mailadres: starters@pom.nl

Terugblik

Inmiddels kunnen we ook al terugkijken op een aantal succesvolle events. Hieronder de link naar een aantal nieuwsberichten.

2020

2019

Startersloket: inloopmomenten

Heeft u als startende ondernemer vragen aan de gemeente dan kunt u iedere vrijdagochtend tussen 10.00-12.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij het Startersloket. Onze accountmanager Bedrijven Ellen Dangé is wekelijks aanwezig in een bibliotheek roulerend tussen de kernen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Handige links

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?