Starters

U bent hier:

Startersnetwerk Merierijstad: samen weet je meer dan in je eentje

Startersnetwerk Meierijstad

Het Startersnetwerk helpt startende ondernemers op weg. Het startersnetwerk bestaat uit deskundigen vanuit het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad. Zij organiseren diverse activiteiten zoals een-op-een begeleiding en netwerk- en themabijeenkomsten. Startende ondernemers hebben input geleverd voor onderstaand jaarprogramma.

Jaarplanning 2019
Datum activiteit
20 maart Kick off en startersontbijt
8 mei Kennissessie: Social media en Marketing
22 mei Inspiratiesessie: Ondernemersverhaal Bob Hutten
3-15 juni  Blind Lunches
19 juni Kennissessie: Verdieping Social media
21 augustus Inspiratiesessie Zomerbijeenkomst
25 september  Kennissessie: Succes verzekerd
4 oktober TEDX
6 november Inspiratiesessie thema 'Hoe kom je in het nieuws'

Aanmelden netwerk

Ben je een startende ondernemers of heb je plannen om binnenkort te starten dan kun je (kosteloos) aansluiten bij dit netwerk. Aanmelden kan door een mailtje te sturen met je gegevens naar onze enthousiaste coördinatoren Rachel van de Greef en Lonneke van der Linde, mailadres: starters@pom.nl

Terugblik

Inmiddels kunnen we ook al terugkijken op een aantal succesvolle events. Hieronder de link naar een aantal nieuwsberichten.

Startersloket: inloopmomenten

Heeft u als startende ondernemer vragen aan de gemeente dan kunt u iedere vrijdagochtend tussen 10.00-12.00 uur vrijblijvend binnenlopen bij het Startersloket. Onze accountmanagers Bedrijven Ellen Dangé en Nancy van Krieken zijn wekelijks aanwezig in een bibliotheek roulerend tussen de kernen Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Handige links

Hoe tevreden bent u over de website van de gemeente Meierijstad?