Starters

U bent hier:

Nieuw in Meierijstad: een netwerk voor startende ondernemers!

Startende ondernemers zijn belangrijk voor de lokale economie. Ze zorgen voor vernieuwing en werkgelegenheid. Een efficiënte adviesstructuur en een bijbehorend dienstenpakket bevorderen het starten van een onderneming. Het geeft steun in de beginfase van de onderneming en in de eerste jaren daarna; het zorgt voor meer succesvolle starters. Het lokale bedrijfsleven, de lokale Rabobanken en de gemeente Meierijstad hebben daarom samen de handschoen opgepakt om hen te helpen bij een succesvolle start.

Startersnetwerk Meierijstad van start!

Om de starters lokaal ondersteuning te bieden, start op 1 januari 2019 het Startersnetwerk Meierijstad. Het netwerk helpt startende ondernemers hun weg te vinden bij vraagstukken, om verbindingen te leggen, kennis te delen en zorgt voor een laagdrempelige kennismaking met ondernemers en overheid. Om dit heugelijke feit te vieren, volgt er in maart 2019 een feestelijk startmoment.

Passende activiteiten

Binnen dit netwerk organiseren de ondernemers, de gemeente en de Rabobank activiteiten zoals een-op-een begeleiding, netwerk- en themabijeenkomsten en digitale ontmoetingen via een netwerk-app. Samen met de starters wordt gekeken naar passende aanvullingen voor het programma van 2019.

Meer informatie

Binnenkort volgt er meer informatie. Kun je niet wachten en wil je nu al meer weten, neem dan contact op met de enthousiaste coördinatoren Rachel van de Greef en Lonneke van der Linde door een mail te sturen naar starters@pom.nl

Handige links

Vragen?

Heeft u als startende ondernemer vragen aan de gemeente dan kunt u contact opnemen met Ellen Dangé, Accountmanager Bedrijven.