Vergunningsaanvragen in uw buurt

U bent hier:

Voor vergunningsaanvragen in uw buurt gaat u naar www.overheid.nl

Hoe werkt www.overheid.nl?

Iedere belanghebbende of belangstellende deze informatie op élk moment kan raadplegen. Niet alleen van gemeente Meierijstad, maar ook van andere Nederlandse overheden zoals naburige gemeenten, de waterschappen Aa en Maas en De Dommel en de provincie. U kunt op deze website vrij zoeken, ook in oude bekendmakingen en aan de hand van een geografische kaart.

E-mailservice op maat

Via de e-mailservice kunt u bovendien continu en automatisch op de hoogte blijven van álle ontwikkelingen in uw buurt. Bijvoorbeeld als erin uw buurtgenoten willen verbouwen of als er een evenement in uw buurt gepland is. De e-mailservice heeft een attenderingsfunctie waarmee u op maat bediend wordt.

Eenmalig e-mailservice instellen

Met een éénmalige registratie zorgt u ervoor dat u geen informatie mist die voor u belangrijk is. U kiest daarvoor op de homepagina van www.overheid.nl op het groen blokje (www.overuwbuurt.overheid.nl). Vervolgens kunt u in een aantal stappen zelf eenvoudig kiezen welke informatie u automatisch wilt ontvangen:

U kunt kiezen welk type vergunningen u wilt zien en ontvangen  U kunt aangeven binnen welke straal van aantal kilometers van uw woning/bedrijf u de vergunningen wilt zien en ontvangen en van welk type overheidsorganisatie.

De e-mailservice kan ook eenvoudig weer aangepast of stopgezet worden.                                                                   

App

Ook via de app 'Over uw buurt' kunt u dagelijks snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is momenteel te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows.