Isolatieactie in Meierijstad van start

Steeds meer bedrijven bieden isolatiemaatregelen aan, wat het voor huiseigenaren lastig maakt om een goede keuze te maken. Daarom start de gemeente een collectieve isolatieactie voor haar inwoners. Met deze actie willen we het verduurzamen van de woningen makkelijker maken voor inwoners en energiebesparing stimuleren. Door de aankoop te bundelen kunnen bewoners isolatie aanschaffen tegen een scherpere prijs. 

De actie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Technische specialisten van het Regionaal Energieloket hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die het isoleren van de woning uitvoert. 

Digitale informatiebijeenkomst 12 juni 2023

Ter voorbereiding op de actie wordt op maandagavond 12 juni van 19:30 – 20:30 uur een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor de digitale informatieavond. 

  1. Ga naar de site Brabant Woont Slim
  2. Vul uw postcode in
  3. Klik op ‘Isolatieactie'
  4. Klik op ‘Aanmelden informatieavond’ en ontvang een e-mail met de link

Tijdens de informatiebijeenkomst lichten we de isolatieactie verder toe en kunt u vragen stellen aan de gemeente, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Inschrijven voor de isolatieactie

Na de digitale informatieavond van 12 juni 2023 kunt u zich inschrijven voor de isolatieactie. Bewoners die zich hebben ingeschreven ontvangen een uitnodiging om een woningopname in te plannen met de installateur. Tijdens deze woningopname geeft de installateur advies over onder andere de locatie van de isolatie. Kort na de woningopname ontvangt u een persoonlijke offerte. Hierna kunt u besluiten of u meedoet met de actie. 

Meer informatie

Meer informatie over de actie en aanmelden kan via de site Brabant Woont Slim