Veghel – De Dubbelen

Het kantorenpark is 256 ha. groot

Gemeente Meierijstad is het industriehart van de regio, gelegen midden in de vierhoek 's-Hertogenbosch - Nijmegen - Helmond - Eindhoven. Bedrijvigheid trekt bedrijvigheid aan. Kantorenpark De Dubbelen ligt vrijwel direct aan de A50 en ontsluiting naar 's-Hertogenbosch en Helmond via de N279 ligt op een steenworp afstand. Het kantorenpark is 256 ha groot. Onder die bedrijven bevinden zich zowel lokale, nationale als internationale grote logistieke ondernemingen  en is er beperkt ruimte voor detailhandel en kantoren.

Faciliteiten

Kantorenpark De Dubbelen biedt goed geoutilleerde kantoorruimte aan diverse uiteenlopende bedrijven met glasvezelaansluiting op het internet, telefoon- en faxlijnen.

Tevens beschikt De Dubbelen over de meeste parkeerplaatsen per kantoor, vergeleken met kantoorpanden uit de wijde omtrek. 

Veiligheid

Kantorenpark De Dubbelen ligt aan de rand van een met slagbomen beveiligd industrieterrein waar 's avonds de slagbomen sluiten en men alleen na videoregistratie het terrein nog kan betreden. Een beveiligingspost is permanent bemand en houdt cameratoezicht. Men rijdt regelmatig patrouilles om onraad voor te kunnen zijn.

Zelfstandig en toch samen

Door contacten met mede-ondernemers binnen het Kantorenpark wordt uw netwerk al snel groter. Het onderling klankborden van ideeën en informeel overleg ligt direct onder handbereik. Vooral voor kleine en beginnende bedrijfjes is dit een welkome omstandigheid.

Bedrijventerrein De Dubbelen