Waarom ondernemen in Meierijstad

We proberen ondernemers altijd zo goed mogelijk verder te helpen. U vindt hier een willekeurig aantal ondernemersverhalen die u een indruk geven hoe de gemeente u kan ondersteunen.

JanGoijaartsHet gaat goed met Meierijstad! Er is volop bedrijvigheid, een bovengemiddelde werkgelegenheid en een hoog voorzieningenniveau. Onze gemeente staat er economisch goed voor. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden!

Als het gaat om zaken als economie en werkgelegenheid is Meierijstad grootstedelijk. U vormt, samen met 8.000 ondernemers in Meierijstad de motor van deze lokale economie. Ondernemen zit hier in de genen. Mooi om te zien wat ondernemers al bereikt hebben en welke plannen er nog voorliggen. En goed ook om te zien dat ze er ook voor elkaar zijn als het wat minder gaat.

We werken er met z’n allen hard aan om te zorgen dat het goed wonen, werken en leven blijft, zodat Meierijstad een duurzame en economisch sterke gemeente blijft voor iedereen. Als gemeente vinden we het belangrijk om, waar mogelijk, ruimte te bieden aan economische ontwikkelingen van bestaande bedrijven, nieuwe bedrijven aan te trekken en innovatie binnen het bedrijfsleven te faciliteren.

Ons accountteam bedrijven helpt u daarbij graag verder. U kunt bij hen terecht voor alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken heeft. We horen ook graag wat u bezig houdt en delen dat binnen de gemeente voor bijvoorbeeld beleidsontwikkeling. Daarnaast kunnen wij u in contact brengen met de juiste netwerken.

Op deze website zijn een willekeurig aantal ondernemersverhalen gepubliceerd die u een indruk geven hoe de gemeente u kan ondersteunen.

Veel leesplezier!

Jan Goijaarts, Wethouder economie Gemeente Meierijstad