Taalwerkplaats

Oefenen met de Nederlandse taal. Voor mensen die het Nederlands niet of nog niet zo goed verstaan, spreken, lezen en schrijven.

De Taalwerkplaats Sint-Oedenrode is er om te oefenen met de Nederlandse taal. Voor mensen die het Nederlands niet of nog niet zo goed verstaan, spreken, lezen en schrijven. Elke week komen we bij elkaar in de bibliotheek aan de Martinuspassage aan de Markt, de eerste deur schuin tegenover de apotheek. Dat is gedurende het schooljaar op woensdagochtend en op donderdagochtend van half 10 tot 12 uur.
Lezen en schrijven, luisteren en spreken komen op verschillende manieren en op verschillende niveaus aan bod. En grammatica niet te vergeten! Voor de mensen die dat willen, oefenen we ook met rekenen, met name in de korte cursus 'Omgaan met geld & administratie'.
De Taalwerkplaats is een ontmoetingsplek voor mensen uit verschillende landen en culturen, die ook veel van elkaar kunnen leren. Het is ook een plek voor verdere kennismaking met de Rooise gemeenschap en de Nederlandse samenleving.
Iedereen die mee wil doen, als cursist of als begeleider, is welkom! Stap gewoon eens binnen.

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek, Deken van Erpstraat 1, 5492 CB Sint-Oedenrode

Wanneer

Woensdag en donderdag van 10.30 – 12.00 uur

(Inloop)spreekuur en/of op afspraak

Aanmelden

 

👤 Mia van Boxtel
📞 06-25415362
📧 miavanboxtel@kpnmail.nl

https://www.taalwerkplaats-rooi.nl/