Gebruiksaanwijzing ondergrondse container

Voor de ondergrondse containers in Veghel 

Als u de afvalpas tegen de paslezer houdt wordt het display groen en ontgrendelt de trommel. Mocht er ‘Vol’ verschijnen, dan kunt u niet op de container storten. Breng in dat geval uw afval naar een andere container in de buurt. Bij het openen en sluiten hoort u steeds een klik en een buzzer. De trommel kan dan geopend worden. Als het display rood wordt heeft u geen toegang tot deze container of de container is defect.

  1. u biedt uw druppel aan “hier uw pas”
  2. het slot ontgrendelt, open de trommel
  3.  plaats de huisvuilzak (maximaal 60L) in de trommel
  4. doe de trommel helemaal dicht

Afvalcontainers-ondergrondse containers veghel en st oedenrode

Voor de ondergrondse containers in Schijndel

Als u de afvalpas tegen de paslezer houdt wordt het display groen en ontgrendelt de trommel. Mocht er ‘Vol’ verschijnen, dan kunt u niet op de container storten. Breng in dat geval uw afval naar een andere container in de buurt. Bij het openen en sluiten hoort u steeds een klik en een buzzer ten teken dat de trommel geopend kan worden. Als het display rood wordt heeft u geen toegang tot deze container of de container is defect.

  1. u biedt uw druppel aan “hier uw pas”
  2. 30L storten? Er wordt gevraagd om uw druppel voor een tweede keer aan te bieden. Dit is optioneel. Als u uw druppel geen tweede keer aanbiedt, zal het 60L segment openen
  3. na enkele seconden opent het deksel automatisch en kunt u uw afval plaatsen in de vrijgekomen ruimte
  4. sluit het deksel. Het deksel is gesloten als u een klik hoort. U kunt nu weglopen

Afvalcontainers-schijndel, uitleg ondergrondse container