Promotie Meierijstad - Citymarketing

Download het citymarketing logo van Meierijstad en/of bestel tegen kostprijs promotiemateriaal zoals stickers en posters.

Organiseert u een activiteit of evenement in Meierijstad? Of wilt u ons citymarketing logo gebruiken om Meierijstad te promoten? Dat kan in de gegeven kleurstelling en vormgeving. Download het logo en/of bestel tegen kostprijs promotiemateriaal zoals stickers en posters.

Citymarketing van ons allen

Citymarketing is niet iets van de gemeente maar van ons allemaal. Ons citymarketingbeleid is daarom gemaakt samen met inwoners, ondernemers en stakeholders. Wij zijn trots op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Met citymarketing willen we onze gemeente en onze gemeenschap zo goed mogelijk op de kaart zetten. Dat kan alleen succesvol als onze citymarketing past bij wie wij zijn en wat wij willen.

Wij zijn ondernemend, daadkrachtig en betrokken

Wat is typerend voor Meierijstad? Deze vraag kregen heel veel personen voorgelegd.  Drie belangrijke karaktertrekken kwamen naar voren: wij zijn ondernemend, daadkrachtig en betrokken. En wij zijn sterk in Food & Cultuur  in de meest brede zin van het woord. Denk bijvoorbeeld aan ons rijke verenigingsleven en onze festivals, zoals Paaspop. Ons karakter en onze sterke punten zie je terug in onze citymarketing campagne.

Ambitie

Met ons citymarketing beleid willen we bereiken dat meer mensen voor onze gemeente kiezen. We willen ondernemend talent aantrekken en jonge gezinnen, zodat onze kernen vitaal blijven en onze bedrijven kunnen beschikken over voldoende werknemers. Daarnaast willen we graag nog meer recreanten en Bourgondiërs trekken. Zodat nog meer mensen kunnen genieten van al het moois dat wij in huis hebben.

Informatie

Wilt u meer informatie over ons citymarketingbeleid of promotiemateriaal of stickers bestellen? Neem dan contact op met Lisette van der Swaluw via lvanderswaluw@meierijstad.nl of via 0413 38 15 36 of 06 30 21 75 82.

Promotiemateriaal

Posters

Hieronder een overzicht van de posters. We hebben ook banners. Voor een voorbeeld kunt u contact opnemen met Lisette van der Swaluw via lvanderswaluw@meierijstad.nl of via 0413 38 15 36 of 06 30 21 75 82.