Toekomstvisie

Hoe ziet Meierijstad eruit in 2035?   

Logo toekomstvisie Meierijstad 2035Hoe moet Meierijstad er volgens jou uitzien in 2035? Hoe wonen en werken we in Meierijstad? Hoe leren en zorgen we in 2035? En hoe ontspannen we ons in de toekomst? Met de toekomstvisie laten we straks aan iedereen zien hoe Meierijstad zich wil ontwikkelen richting 2035. Dat is handig bij het maken van nieuwe plannen; én bij het nemen van belangrijke beslissingen over jouw woon- en leefomgeving.   
De Toekomstvisie maken we in vier fases: Dromen, Denken, Durven en Doen. Fase 1, Dromen, is inmiddels afgerond. In deze fase kon iedereen zijn of haar ideale toekomstbeeld voor Meierijstad kenbaar maken. Bijvoorbeeld via een korte online vragenlijst of de tekenwedstrijd. 

We zitten nu in fase 2, Denken. We gaan dieper nadenken over alle ingeleverde droombeelden. En we kijken naar belangrijke trends en ontwikkelingen binnen en buiten Meierijstad. 

Op een later moment volgen de fases Durven en Doen. In deze fases maken we keuzes en bedenken de stappen om het toekomstbeeld te bereiken. Zo werken we samen aan een duidelijke, haalbare en herkenbare Toekomstvisie voor Meierijstad in 2035!  

Participatieavond 1 november 2023

Participatieavond

Informatie over de 12 opgaven.

Dag van de Verbeelding

Dag van verbeelding

In 2022 vond de Dag van de Verbeelding plaats. Dromen over Meierijstad 2050.

Blijf op de hoogte

afbeeldng nieuwsbrief

Blijf op de hoogte. Meld u aan voor de algemene nieuwsbrief.

Meierijstad maken wij samen

banner participatie

Website participatie Meierijstad. Een platform voor diverse andere projecten.