Evelien Baltussen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Mocht ik de eer krijgen jullie huwelijk te voltrekken dan maak ik daar samen met jullie een uniek en persoonlijk moment van. Dat doe ik op een hartelijke, stijlvolle manier. 

Als trouwambtenaar van de gemeente Meierijstad vertel ik graag jullie liefdesverhaal.
Het is de dag waarop jullie in het middelpunt horen te staan en verdienen toegesproken te worden met mooie woorden. 

Een aantal weken voor de bruiloft maak ik met jullie een afspraak om jullie persoonlijk te leren kennen. Tijdens dit voorgesprek zal ik veel vragen stellen. Dit helpt mij om een persoonlijke speech te schrijven die bij jullie past. 
En of het nu de eerste keer is, de zesde keer, nog een keer, een huwelijk of geregistreerd partnerschap met een man, een vrouw of genderneutraal. Het klinkt misschien cliché maar voor mij staat de liefde centraal! 

Mijn naam is Evelien Baltussen, ik woon met mijn gezin in Sint Anthonis. Ik heb een ruime ervaring in het presenteren in het openbaar als gastpresentator, ladyspeaker en voorzitter.
Ik heb altijd geroepen dat het mij ontzettend leuk lijkt om trouwambtenaar te zijn, én dat is het ook! Aandachtig luisteren en zo de mooiste verhalen horen om daar vervolgens een persoonlijke speech over te houden met humor, diepgang en interactie. Naast mijn werk als zelfstandige in een zakelijke wereld ben ik een trouwambtenaar vanuit mijn hart.