Floor Uijtendaal

Een ervaring wordt vaak pas in ons hoofd opgeslagen als een herinnering, als het een beleving was.

Tijdelijk niet beschikbaar tussen 1 mei en 3 september 2024.

Lief toekomstig bruidspaar, ik verzorg graag die beleving tijdens jullie ceremonie, om samen de mooiste huwelijks herinnering maken! 

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! En nu op zoek naar een trouwambtenaar. Leuk om kennis te maken, mijn naam is Floor Uijtendaal, ik ben vrolijk, energiek en gek op verhalen horen en vertellen. Als klein meisje droomde ik er altijd al van om ooit een bijdrage te kunnen leveren aan een van de mooiste dagen uit iemands leven: het huwelijk! Een moment om stil te staan bij jullie geluk en bovenal: jullie liefdesmijlpaal te vieren! Ik krijg energie van het écht leren kennen van de ander. Tijdens de kennismaking zal ik dan ook alles over jullie en de liefde willen weten. Ik geef de ander energie door te verbinden. Verbinden in drie vormen: te verbinden met jullie als bruidspaar en met de mensen die jullie liefhebben; het verbinden van alle persoonlijke verhalen, jullie wensen, herinneringen en geluksmomenten tot één verhaal en tot slot, als kers op de bruidstaart: jullie te verbinden als getrouwd stel!

Ik vertel met passie en ben bevlogen. Maar deze dag draait vooral om jullie! Dus afhankelijk van jullie wensen, jullie verhalen en jullie verwachtingen zal de mate van passie en bevlogenheid terugkomen in de ceremonie. Het is jullie moment en ik help jullie met liefde aan die geweldige herinnering. Die herinnering waardoor je weer gaat stralen van geluk, die herinnering waar je jaren later nog steeds kriebels bij voelt in de buik. 

Verschijnt er al een lach op je gezicht? Laten we dan samen de liefde vieren en van deze beleving jullie mooiste herinnering maken!

Tot snel, liefs Floor.

Beschikbaar vanaf 26-05-2023