Sandra Langenbach

Jullie wensen, ideeën en verhalen zijn belangrijk, want deze dag draait helemaal om jullie. Jullie hebben die dag de hoofdrol.

De voorpret kan beginnen! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of partnerregistratie.

Als trouwambtenaar vind ik het een grote eer om samen met jullie de ceremonie rond jullie huwelijk of partnerregistratie vorm te geven. Jullie wensen, ideeën en verhalen zijn belangrijk, want deze dag draait helemaal om jullie. Jullie hebben die dag de hoofdrol.

In een gesprek wil ik jullie leren kennen en stel ik veel vragen. Zo krijg ik een goed beeld van ieder van jullie als persoon, van jullie als stel en van jullie liefde voor elkaar. Vervolgens maak ik hier een persoonlijke ceremonie van, waarbij ik zorg dat jullie kunnen genieten van het moment en waarbij ik ook de andere aanwezigen betrek. 
 
Ik denk nog regelmatig met fijne herinneringen terug aan mijn eigen huwelijksdag. Ik gun ieder paar zo’n bijzondere dag en kijk er naar uit om voor jullie daar een bijdrage aan te mogen leveren. Mijn naam is Sandra Langenbach. Ik ben sinds 2002 getrouwd en samen hebben we een tienerdochter. Ik werk als beleidsmedewerker sociaal domein en als ambassadeur inclusie bij de gemeente Meierijstad.
 
Wie weet tot binnenkort!