Justine Hoffman

Graag bezorg ik jullie een ceremonie die als mooi en waardig kan worden gezien.

Ja, ik wil!

Wat leuk dat jullie mijn profiel op de site van Meijerijstad bekijken!

Trouwen en openbaar spreken is een passie die vanuit mijn tenen komt en de enthousiaste aanpak van de Gemeente Meijerijstad past daar voor de volle 100% bij. Een huwelijksceremonie is wat mij betreft vooral leuk! Wees jezelf en geniet. Het is een bijzonder moment waar jullie in de toekomst met veel plezier naar terug willen kijken. “Ambteleuk” trouwen anno nu. Ik ga ervoor! 

Mijn doel is om ervoor zorgen dat er tijdens de ceremonie geen reden is om stress te hebben en dat jullie genieten van de dierbaren om jullie heen, de omgeving en vooral van elkaar! De traan, de lach, het verlangen, de bezegeling, het afsluiten van een periode en de start van iets nieuws. Het zijn allemaal mooie fases, die een rol spelen bij de voorbereiding van een huwelijk en wat ik zo puur en mooi vind aan mensen. Ik hou ervan persoonlijke verhalen te verzamelen en te vertellen, waarmee ik graag een bijdrage lever om jullie verbinding en die met de mensen om jullie heen, te vieren en te versterken.

Jong, gemiddeld of wat ouder, verschillend of gelijk geslacht en verschillende talen en culturen; ik verdiep me in jullie verhaal en vind het fijn om dat op een herkenbare manier terug te geven aan jullie en de aanwezigen. Kinderen betrek ik op een leuke manier bij de ceremonie.

Ik ben zorgvuldig, kan serieus zijn, maar houd het graag luchtig en vind het fijn als er ook wat te lachen valt, uiteraard zonder afbreuk te doen aan het belang van jullie huwelijk. Graag bezorg ik jullie een ceremonie die als mooi en waardig kan worden gezien. Als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (B.A.B.S.) maak ik van jullie trouwdag een onvergetelijke!