Hans vd Heuvel

Mijn stijl is vooral informeel en persoonlijk.

Sinds 2006 heb ik de dankbare taak om mensen in het huwelijk te verbinden.
Vaak gaat aan de huwelijkse datum een behoorlijke voorbereiding vooraf, wanneer zullen we trouwen, waar zullen we trouwen, wie nodigen we allemaal uit, hoe zal mijn trouwjurk eruit zien, combineert dat wel met jouw pak… of jurk… Op enig moment wordt het besluit genomen, Wij gaan trouwen. Naar deze dag wordt over het algemeen naar uitgezien, het moet de mooiste dag van het leven worden. Voor mij is zoals gezegd de dankbare taak weggelegd om onderdeel uit te mogen maken van die bijzondere dag.
De ervaring leert dat de laatste jaren het kerkelijk huwelijk nauwelijks nog wordt voltrokken. Dit is natuurlijk een keuze van het toekomstig echtpaar, elke keuze zal ik respecteren. Ook is de term Weigerambtenaar nog steeds in het nieuws. Zo een ambtenaar ben ik zeker niet, bij mij staat voorop dat het toekomstig bruidspaar (in wat voor samenstelling dan ook) voor een gelukkig en liefdevol leven kiest. Wederzijds respect en de liefde voor elkaar staat voorop… toch.

Mijn stijl is vooral informeel en persoonlijk. Tijdens een persoonlijk bezoekje probeer ik door middel van persoonlijke vragen zoveel mogelijk informatie en anekdotes te verkrijgen. Daarna ga ik thuis aan de keukentafel proberen een zo mooi mogelijk persoonlijk verhaal te maken. Ben je benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een huwelijk, kijk op de site van de gemeente Meierijstad of Google er maar eens op los.
Als je denkt…. wie is toch die Hans van den Heuvel, ik zou zeggen bel of mail me maar. Je wordt er altijd een beetje wijzer van.

Veel plezier bij de voorbereidingen!