Henriëtte vd Berk – vd Laar

Een trouwdag is een hoogtepunt in je leven. Jullie staan centraal!

Mijn naam is Henriëtte van den Berk – Van de Laar (1957). Ik ben geboren en getogen in Sint-Oedenrode, getrouwd met Gerard en samen hebben we drie kinderen: Imke (1981), Tijs (1983) en Bram (1986). Thuis hebben we een pensionstal voor paarden en daarnaast ben ik tien jaar politiek actief geweest in Sint-Oedenrode, waarvan zes jaar als wethouder. Vanuit die functie heb ik met veel plezier al enkele huwelijken mogen sluiten.

Iedere keer wanneer twee mensen hun liefde voor elkaar uitspreken, is dat een unieke gebeurtenis. Ik vind het fantastisch om als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand een bijdrage te mogen leveren aan zo’n belangrijk en onvergetelijk moment. Tijdens een persoonlijk gesprek leer ik jullie graag wat beter kennen. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en levensverhaal en zal dat in herkenbare taal, met alle ruimte voor een lach en een traan, verwoorden tijdens de huwelijksvoltrekking.

Een trouwdag is een hoogtepunt in je leven. Júllie staan centraal! Het moet voor jullie en alle aanwezigen dan ook een dag worden om nooit te vergeten. Een dag waar jullie nog vaak en met veel plezier aan terugdenken. Daar draag ik heel graag mijn steentje aan bij.