Veghel, Bedrijventerrein De Dubbelen

U kunt reageren tot en met 26 januari 2024

Tekening situatieHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad maakt bekend dat de uitgifteprocedure voor zes beschikbare kavels op bedrijventerrein De Dubbelen in Veghel start. Met deze openbaar toegankelijke uitgifteprocedure geeft de gemeente Meierijstad uitvoering aan de uitspraak van de Hoge Raad van 26 november 2021 (Didam). Het college maakt hierbij bekend welke objectieve, toetsbare en redelijke criteria worden gehanteerd bij de selectie van de bedrijven die in aanmerking kunnen komen voor de aankoop van een van de beschikbare kavels en welk proces hierbij wordt doorlopen.

Uit te geven kavels

Bedrijventerrein De Dubbelen ligt in de kern Veghel, direct aansluitend aan de A50 en de Zuid-Willemsvaart. In deze uitgifteprocedure gaat het om kavels die tegen de A50 zijn gelegen. De beschikbare percelen zijn op onderstaande tekening in weergegeven. 

Inschrijven

Het is belangrijk dat u zich voor uw inschrijving goed voorbereidt. Lees de bijlagen zodat u weet wat er van u verwacht wordt vóór u zich gaat inschrijven.

Schrijf u in voor een kavel